Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Vitility VIT-70110820 Verstelbaar Bad- / Douchezitje met Rugleuning

92,98
Verzendkosten: 5,95
-
+
  • Levertijd: Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, volgende dag in huis
  • Inclusief beslist.nl OK-garantie
  • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
  • Klantbeoordeling Kooprijk.nl:Klantbeoordeling Kooprijk: (19)
Het bad & douchezitje biedt ondersteuning en veiligheid bij het nemen van een bad of douche Het badzitje heeft aluminium poten en heeft een kunststof zitting De zitting heeft een antislip bovenzijde en is voorzien van een opening waar het water door weg kan lopen Antislip doppen voorkomen het wegglijden van het zitje Het zitje is tevens verkrijgbaar zonder rugleuning


- Max hoogte 54 cm
- Kleur Wit/Aluminium
- Max gewicht 150 kg
- Aid design Met Rugsteun
- Breedte 50 cm
- Min hoogte 39 cm

  • Merk: Vitility
productinformatie
Stelcomfortshop.nl zegt:Stelcomfortshop zegt:De Vitility douchestoel met rugleuning is een douchestoel met een relatief brede zitting voor extra comfort en ondersteuning.De brede zitting van de douchestoel zorgt niet alleen voor een ruime zit maar biedt ook extra stabiliteit. Dit komt doordat de poten van de stoel ook verder uit elkaar staan dan een simpele douchestoel. Dit helpt omvallen van de douchestoel te voorkomen.De rugleuning van de douchestoel biedt tevens extra ondersteuning en een stukje comfort. De rugleuning voorkomt dat de gebruiker achterover valt of met zijn / haar rug tegen de koude muur leunt.Zowel de rugleuning als de zitting zijn voorzien van een ant-slip materiaal dat tevens de kans op vallen verkleint. In het midden van de zitting bevindt zich tevens een klein gat. Het gat voert water af tijdens het douchen. Dankzij de positie van het gat heeft de gebruiker geen last van het gat tijdens het douchen.Productspecificaties van de douchestoel - met rugleuning:Stabiel, veilig zittend douchenIdeaal voor (kleine) douches waar wand-bevestiging niet mogelijk is of niet toegestaan (huurwoningen)Comfortabele kunststof zitting voorzien van antislip laagAluminium geanodiseerde pootjes voorzien van anti-slip doppenVoorzien van afwaterings-openingBelastbaar tot 150kgVerstelbaarMocht u verder nog vragen hebben over de douchestoel - met rugleuning, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.
Blokker.nl zegt:Blokker zegt:Het Vitility bad- en douchezitje biedt ondersteuning en veiligheid. Het badzitje heeft aluminium poten, een rugleuning en een kunststof zitting.
Grotekadoshop.nl zegt:Grotekadoshop zegt:Het bad & douchezitje biedt ondersteuning en veiligheid bij het nemen van een bad of douche
Het badzitje heeft aluminium poten en heeft een kunststof zitting
De zitting heeft een antislip bovenzijde en is voorzien van een opening waar het water door weg kan lopen
Antislip doppen voorkomen het wegglijden van het zitje
Het zitje is tevens verkrijgbaar zonder rugleuning

Max
hoogte 54 cm
Kleur Wit/Aluminium
Max
gewicht 150 kg
Aid design Met Rugsteun
Breedte 50 cm
Min
hoogte 39 cm
TodoTipo.nl zegt:TodoTipo zegt:Het bad & douchezitje biedt ondersteuning en veiligheid bij het nemen van een bad of douche. Het badzitje heeft aluminium poten en heeft een kunststof zitting. De zitting heeft een antislip bovenzijde en is voorzien van een opening waar het water door weg kan lopen. Antislip doppen voorkomen het wegglijden van het zitje. Het zitje is tevens verkrijgbaar zonder rugleuning.
Kleur: Wit/Aluminium
Breedte: 500 mm
Max. Hoogte: 540 mm
Max. gewicht: 150 kg
Min. hoogte: 390 mm
Hulp type: Zitje
Vormgeving hulpmiddel: Met Rugsteun
Puntzorg.nl zegt:Puntzorg zegt:
Veiligheid en comfort gaan samen met dit douchezitje. Dit product is vervaardigd van hoogwaardig kunststof en geanodiseerd aluminium. De douchezitjes zijn geschikt voor een vochtige omgeving en zijn eenvoudig te reinigen.

Snelwebshop.nl zegt:Snelwebshop zegt:Het bad & douchezitje biedt ondersteuning en veiligheid bij het nemen van een bad of douche. Het badzitje heeft aluminium poten en heeft een kunststof zitting. De zitting heeft een antislip bovenzijde en is voorzien van een opening waar het water door weg kan lopen. Antislip doppen voorkomen het wegglijden van het zitje. Het zitje is tevens verkrijgbaar zonder rugleuning.
Onlinehandelshuis.nl zegt:Onlinehandelshuis zegt:Het bad & douchezitje biedt ondersteuning en veiligheid bij het nemen van een bad of douche. Het badzitje heeft aluminium poten en heeft een kunststof zitting. De zitting heeft een antislip bovenzijde en is voorzien van een opening waar het water door weg kan lopen. Antislip doppen voorkomen het wegglijden van het zitje. Het zitje is tevens verkrijgbaar zonder rugleuning.
Kabelmaxx.nl zegt:Kabelmaxx zegt:Het bad & douchezitje biedt ondersteuning en veiligheid bij het nemen van een bad of douche. Het badzitje heeft aluminium poten en heeft een kunststof zitting. De zitting heeft een antislip bovenzijde en is voorzien van een opening waar het water door weg kan lopen. Antislip doppen voorkomen het wegglijden van het zitje. Het zitje is tevens verkrijgbaar zonder rugleuning.

Koopjesmarkthal.nl zegt:Koopjesmarkthal zegt:Het bad & douchezitje biedt ondersteuning en veiligheid bij het nemen van een bad of douche. Het badzitje heeft aluminium poten en heeft een kunststof zitting. De zitting heeft een antislip bovenzijde en is voorzien van een opening waar het water door weg kan lopen. Antislip doppen voorkomen het wegglijden van het zitje. Het zitje is tevens verkrijgbaar zonder rugleuning.

- Max. hoogte 54 cm
- Kleur Wit/Aluminium
- Max. gewicht 150 kg
- Aid design Met Rugsteun
- Breedte 50 cm
- Min. hoogte 39 cm
Snelshops.nl zegt:Snelshops zegt:Het bad & douchezitje biedt ondersteuning en veiligheid bij het nemen van een bad of douche. Het badzitje heeft aluminium poten en heeft een kunststof zitting. De zitting heeft een antislip bovenzijde en is voorzien van een opening waar het water door weg kan lopen. Antislip doppen voorkomen het wegglijden van het zitje. Het zitje is tevens verkrijgbaar zonder rugleuning.
Bigshopunit.com zegt:Bigshopunit.com zegt:Het bad & douchezitje biedt ondersteuning en veiligheid bij het nemen van een bad of douche. Het badzitje heeft aluminium poten en heeft een kunststof zitting. De zitting heeft een antislip bovenzijde en is voorzien van een opening waar het water door weg kan lopen. Antislip doppen voorkomen het wegglijden van het zitje. Het zitje is tevens verkrijgbaar zonder rugleuning.Max. hoogte 54 cmKleur Wit/AluminiumMax. gewicht 150 kgAid design Met RugsteunBreedte 50 cmMin. hoogte 39 cm
EchtVEELvoorweinig.nl zegt:EchtVEELvoorweinig zegt:Het bad & douchezitje biedt ondersteuning en veiligheid bij het nemen van een bad of douche. Het badzitje heeft aluminium poten en heeft een kunststof zitting. De zitting heeft een antislip bovenzijde en is voorzien van een opening waar het water door weg kan lopen. Antislip doppen voorkomen het wegglijden van het zitje. Het zitje is tevens verkrijgbaar zonder rugleuning.

Merk: Vitility
EAN: 8718885918090
Prijskeurig.nl zegt:Prijskeurig zegt:Het bad & douchezitje biedt ondersteuning en veiligheid bij het nemen van een bad of douche. Het badzitje heeft aluminium poten en heeft een kunststof zitting. De zitting heeft een antislip bovenzijde en is voorzien van een opening waar het water door weg kan lopen. Antislip doppen voorkomen het wegglijden van het zitje. Het zitje is tevens verkrijgbaar zonder rugleuning.

- Max. hoogte 54 cm
- Kleur Wit/Aluminium
- Max. gewicht 150 kg
- Aid design Met Rugsteun
- Breedte 50 cm
- Min. hoogte 39 cm
Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:Het bad & douchezitje biedt ondersteuning en veiligheid bij het nemen van een bad of douche. Het badzitje heeft aluminium poten en heeft een kunststof zitting. De zitting heeft een antislip bovenzijde en is voorzien van een opening waar het water door weg kan lopen. Antislip doppen voorkomen het wegglijden van het zitje. Het zitje is tevens verkrijgbaar zonder rugleuning. Max. hoogte 54 cmKleur Wit/AluminiumMax. gewicht 150 kgAid design Met RugsteunBreedte 50 cmMin. hoogte 39 cm Dit artikel heeft ean 8718885918090
Kruidvat.nl zegt:Kruidvat zegt:Het Vitility Bad- en Douchezitje met Rugleuning biedt ondersteuning en veiligheid bij het nemen van een bad of douche. Het badzitje heeft aluminium poten en een kunststof zitting.De zitting heeft een antislip bovenzijde en is voorzien van een opening waar het water door weg kan lopen. Dankzij de antislip doppen glijdt het zitje niet weg.
Kruidvat.nl zegt:Kruidvat zegt:Het Vitility Bad- en Douchezitje met Rugleuning biedt ondersteuning en veiligheid bij het nemen van een bad of douche. Het badzitje heeft aluminium poten en een kunststof zitting. De zitting heeft een antislip bovenzijde en is voorzien van een opening waar het water door weg kan lopen. Dankzij de antislip doppen glijdt het zitje niet weg.
Appieshop.com zegt:Appieshop.com zegt:Het bad & douchezitje biedt ondersteuning en veiligheid bij het nemen van een bad of douche. Het badzitje heeft aluminium poten en heeft een kunststof zitting. De zitting heeft een antislip bovenzijde en is voorzien van een opening waar het water door weg kan lopen. Antislip doppen voorkomen het wegglijden van het zitje. Het zitje is tevens verkrijgbaar zonder rugleuning.

Max. hoogte 54 cmKleur Wit/AluminiumMax. gewicht 150 kgAid design Met RugsteunBreedte 50 cmMin. hoogte 39 cm
Webshopje.nl zegt:Webshopje zegt:Het bad & douchezitje biedt ondersteuning en veiligheid bij het nemen van een bad of douche. Het badzitje heeft aluminium poten en heeft een kunststof zitting. De zitting heeft een antislip bovenzijde en is voorzien van een opening waar het water door weg kan lopen. Antislip doppen voorkomen het wegglijden van het zitje. Het zitje is tevens verkrijgbaar zonder rugleuning.
Medipreventie.nl zegt:Medipreventie zegt:De douchestoel van Vitility (http://www.medipreventie.nl/vitility/) is uitermate geschikt voor ondersteuning op verschillende plekken in de badkamer. Daarnaast biedt deze douchestoel met rugleuning extra veiligheid dankzij het antislipmateriaal op de zitting. Tevens beschikt het over antislip doppen die ervoor zorgen dat de douchekruk niet weg glijdt. Dankzij de rugleuning die gemakkelijk te monteren is, kunt u comfortabel douchen met deze douchestoel. Deze douchekruk is ideaal voor mensen die revalideren of voor mensen die slecht ter been zijn en dagelijks gebruik maken van een douchestoel. De zitting is voorzien van een opening waardoor het water eenvoudig weg kan lopen. Het douchezitje is in hoogte verstelbaar met een hoogte van 39 tot 54 cm. De zitting met antislip laag heeft de afmetingen 50 x 30 cm. Met de diverse badkamer hulpmiddelen (http://www.medipreventie.nl/badkamer-hulpmiddelen/) kunt u uw badkamer op een zo veilig mogelijk manier inrichten. De douchekruk is gemaakt van een kunststof zitting en aluminium poten. Instelbare hoogte: 39 - 54 cm Oppervlakte: 50 x 30 cm Afmetingen: 50 x 54 x 30 cm Bekijk ons uitgebreide assortiment ook voor andere geschikte hulpmiddelen (http://www.medipreventie.nl/hulpmiddelen/).

Alle aanbieders

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Douchegels

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.