Het grootste online winkelcentrum

 • De meeste shops
 • Het grootste aanbod producten
 • Altijd de beste deal

Lego Batman 70905 De Batmobile

75,95
Verzendkosten: 6,95
-
+
 • Levertijd: Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
 • Inclusief beslist.nl OK-garantie
 • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
 • Klantbeoordeling Dobeno.nl:Klantbeoordeling Dobeno: (1k+)
Spring in de Batmobile met Batman en RobinZet de wielen in racemodus en scheur ervandoorSchakel dan om naar monstertruckmodus en ram door elk obstakelheenWanneer de superschurken in zicht zijn, vuur je de noppenschieters afRemmet piepende banden, klap het dak van de dubbele cockpit eraf en strijd verder op de grondOntwijk de gevaarlijke klauwen van de Kabuki Tweeling , pas op voorhet dynamiet dat wordt gegooid door Man-Bat en kom als sterkste uit de strijdVier de overwinning met het Batman Merch-wapen terwijl je door Gotham City rijdten schakel over naar de parkeermodus om je in de kleinste plekjes te wurmenInclusief vijf minifiguren: Batman , Robin , Man-Bat en de Kabuki Tweeling581-deligVanaf 8-14 jaar Dit artikel heeft ean 5702015870511
 • Merk: Lego
 • Materiaal: Plastic
 • Type bouwstenen: 70905 - De Batmobile
 • Lego-series: Lego Movie, Lego The Batman Movie
 • Personages: Batman
productinformatie
Top1toyszeist.nl zegt:Top1toyszeist zegt:Spring in de Batmobile met Batman en Robin! Zet de wielen in racemodus en scheur ervandoor. Schakel dan om naar monstertruckmodus en ram door elk obstakel heen. Wanneer de superschurken in zicht zijn, vuur je de noppenschieters af. Rem met piepende banden, klap het dak van de dubbele cockpit eraf en strijd verder op de grond. Ontwijk de gevaarlijke klauwen van de Kabuki Tweeling, pas op voor het dynamiet dat wordt gegooid door Man Bat en kom als sterkste uit de strijd.
Vier de overwinning met het Batman Merch wapen terwijl je door Gotham City rijdt en schakel over naar de parkeermodus om je in de kleinste plekjes te wurmen!
Inclusief vijf minifiguren: Batman, Robin, Man Bat en de Kabuki Tweeling.

Eigenschappen:
• De Batmobile beschikt over een cockpit met plaats voor twee minifiguren en een afwerpdak, grote zwenkwielen met rubberen banden, twee noppenschieters en verstelbare vleermuisvleugels.
• Pas de wielen aan voor drie verschillende rijmodussen: racemodus, monstertruckmodus en parkeermodus.
• Wapens: Batmans Batarang, Robins Batman Merch wapen, Man Bats dynamiet en de klauwen van de Kabuki Tweeling (ieder twee).
• Accessoire elementen: de capes van Batman en Robin plus Batmans gevormde gereedschapsriem (nieuw in het voorjaar van 2017).
Crazy-toys.nl zegt:Crazy-toys zegt:Spring in de Batmobile met Batman en RobinZet de wielen in racemodus en scheur ervandoorSchakel dan om naar monstertruckmodus en ram door elk obstakelheenWanneer de superschurken in zicht zijn, vuur je de noppenschieters afRemmet piepende banden, klap het dak van de dubbele cockpit eraf en strijd verder op de grondOntwijk de gevaarlijke klauwen van de Kabuki Tweeling , pas op voorhet dynamiet dat wordt gegooid door Man-Bat en kom als sterkste uit de strijdVier de overwinning met het Batman Merch-wapen terwijl je door Gotham City rijdten schakel over naar de parkeermodus om je in de kleinste plekjes te wurmenInclusief vijf minifiguren: Batman , Robin , Man-Bat en de Kabuki Tweeling581-deligVanaf 8-14 jaar
Multimediabay.nl zegt:Multimediabay zegt:LEGO The LEGO Batman Movie - De Batmobile (Speelgoed - Speelgoed)
Jantjevanalles.nl zegt:Jantjevanalles zegt:Spring in de Batmobile met Batman en Robin
Zet de wielen in racemodus en scheur ervandoor
Schakel dan om naar monstertruckmodus en ram door elk obstakelheen
Wanneer de superschurken in zicht zijn, vuur je de noppenschieters af
Remmet piepende banden, klap het dak van de dubbele cockpit eraf en strijd verder op de grond
Ontwijk de gevaarlijke klauwen van de Kabuki Tweeling , pas op voorhet dynamiet dat wordt gegooid door Man-Bat en kom als sterkste uit de strijd
Vier de overwinning met het Batman Merch-wapen terwijl je door Gotham City rijdten schakel over naar de parkeermodus om je in de kleinste plekjes te wurmen
Inclusief vijf minifiguren: Batman , Robin , Man-Bat en de Kabuki Tweeling
581-delig
Vanaf 8-14 jaar

ALMAspeelgoed.nl zegt:ALMAspeelgoed zegt:Spring in de Batmobile met Batman en Robin! Zet de wielen in racemodus en scheur ervandoor. Schakel dan om naar monstertruckmodus en ram door elk obstakel heen. Wanneer de superschurken in zicht zijn, vuur je de noppenschieters af.

Rem met piepende banden, klap het dak van de dubbele cockpit eraf en strijd verder op de grond. Ontwijk de gevaarlijke klauwen van de Kabuki Tweeling, pas op voor het dynamiet dat wordt gegooid door Man-Bat en kom als sterkste uit de strijd.

Vier de overwinning met het Batman Merch-wapen terwijl je door Gotham City rijdt en schakel over naar de parkeermodus om je in de kleinste plekjes te wurmen!

Inclusief vijf minifiguren: Batman, Robin, Man-Bat en de Kabuki Tweeling.

Eigenschappen:
• De Batmobile beschikt over een cockpit met plaats voor twee minifiguren en een afwerpdak, grote zwenkwielen met rubberen banden, twee noppenschieters en verstelbare vleermuisvleugels.
• Pas de wielen aan voor drie verschillende rijmodussen: racemodus, monstertruckmodus en parkeermodus.
• Wapens: Batmans Batarang, Robins Batman Merch-wapen, Man-Bats dynamiet en de klauwen van de Kabuki Tweeling (ieder twee).
• Accessoire-elementen: de capes van Batman en Robin plus Batmans gevormde gereedschapsriem.

Aantal onderdelen: 581
Bigshopunit.com zegt:Bigshopunit.com zegt:Spring in de Batmobile met Batman en RobinZet de wielen in racemodus en scheur ervandoorSchakel dan om naar monstertruckmodus en ram door elk obstakelheenWanneer de superschurken in zicht zijn, vuur je de noppenschieters afRemmet piepende banden, klap het dak van de dubbele cockpit eraf en strijd verder op de grondOntwijk de gevaarlijke klauwen van de Kabuki Tweeling , pas op voorhet dynamiet dat wordt gegooid door Man-Bat en kom als sterkste uit de strijdVier de overwinning met het Batman Merch-wapen terwijl je door Gotham City rijdten schakel over naar de parkeermodus om je in de kleinste plekjes te wurmenInclusief vijf minifiguren: Batman , Robin , Man-Bat en de Kabuki Tweeling581-deligVanaf 8-14 jaar
Kooprijk.nl zegt:Kooprijk zegt:
- Spring in de Batmobile met Batman en Robin
- Zet de wielen in racemodus en scheur ervandoor
- Schakel dan om naar monstertruckmodus en ram door elk obstakelheen
- Wanneer de superschurken in zicht zijn, vuur je de noppenschieters af
- Remmet piepende banden, klap het dak van de dubbele cockpit eraf en strijd verder op de grond
- Ontwijk de gevaarlijke klauwen van de Kabuki Tweeling , pas op voorhet dynamiet dat wordt gegooid door Man-Bat en kom als sterkste uit de strijd
- Vier de overwinning met het Batman Merch-wapen terwijl je door Gotham City rijdten schakel over naar de parkeermodus om je in de kleinste plekjes te wurmen
- Inclusief vijf minifiguren: Batman , Robin , Man-Bat en de Kabuki Tweeling
- 581-delig
- Vanaf 8-14 jaar

Toysgarden.nl zegt:Toysgarden zegt:LEGO Batman Movie De Batmobile - 70905

• De Batmobile beschikt over een cockpit met plaats voor twee minifiguren en een afwerpdak, grote zwenkwielen met rubberen banden, twee noppenschieters en verstelbare vleermuisvleugels.
• Pas de wielen aan voor drie verschillende rijmodussen: racemodus, monstertruckmodus en parkeermodus.
• Wapens: Batmans Batarang, Robins Batman Merch-wapen, Man-Bats dynamiet en de klauwen van de Kabuki Tweeling (ieder twee).
• Accessoire-elementen: de capes van Batman en Robin plus Batmans gevormde gereedschapsriem (nieuw in het voorjaar van 2017).
Appieshop.com zegt:Appieshop.com zegt:Spring in de Batmobile met Batman en RobinZet de wielen in racemodus en scheur ervandoorSchakel dan om naar monstertruckmodus en ram door elk obstakelheenWanneer de superschurken in zicht zijn, vuur je de noppenschieters afRemmet piepende banden, klap het dak van de dubbele cockpit eraf en strijd verder op de grondOntwijk de gevaarlijke klauwen van de Kabuki Tweeling , pas op voorhet dynamiet dat wordt gegooid door Man-Bat en kom als sterkste uit de strijdVier de overwinning met het Batman Merch-wapen terwijl je door Gotham City rijdten schakel over naar de parkeermodus om je in de kleinste plekjes te wurmenInclusief vijf minifiguren: Batman , Robin , Man-Bat en de Kabuki Tweeling581-deligVanaf 8-14 jaar
ASK-Bricks24.nl zegt:ASK-Bricks24 zegt:Achtervolg Man-Bat™ en de Kabuki Tweeling™ in de Batmobile met drie rijmodussen!
Spring in de Batmobile met Batman™ en Robin™! Zet de wielen in racemodus en scheur ervandoor. Schakel dan om naar monstertruckmodus en ram door elk obstakel heen. Wanneer de superschurken in zicht zijn, vuur je de knoppenschieters af. Rem met piepende banden, klap het dak van de dubbele cockpit eraf en strijd verder op de grond. Ontwijk de gevaarlijke klauwen van de Kabuki Tweeling™, pas op voor het dynamiet dat wordt gegooid door Man-Bat™ en kom als sterkste uit de strijd. Vier de overwinning met het Batman Merch-wapen terwijl je door Gotham City rijdt en schakel over naar de parkeermodus om je in de kleinste plekjes te wurmen!
~ De Batmobile beschikt over een cockpit met plaats voor twee minifiguren en een afwerpdak, grote
zwenkwielen met rubberen banden, twee knoppenschieters en verstelbare vleermuisvleugels.
~ Pas de wielen aan voor drie verschillende rijmodussen: racemodus, monstertruckmodus en parkeermodus.
? Inclusief 5 minifiguren: Batman™, Robin™, Man-Bat™ en de Kabuki Tweeling™.
? Accessoires: de capes van Batman en Robin plus Batmans gereedschapsriem en een stenenwipper.
? Wapens: Batmans Batarang, Robins Batman™ Merch-wapen, Man-Bats dynamiet en
de klauwen van de Kabuki Tweeling (ieder twee).
? Batmobile is ca. 10cm hoog, 29cm lang en 15cm breed in racemodus.
Prijskeurig.nl zegt:Prijskeurig zegt:- Spring in de Batmobile met Batman en Robin
- Zet de wielen in racemodus en scheur ervandoor
- Schakel dan om naar monstertruckmodus en ram door elk obstakelheen
- Wanneer de superschurken in zicht zijn, vuur je de noppenschieters af
- Remmet piepende banden, klap het dak van de dubbele cockpit eraf en strijd verder op de grond
- Ontwijk de gevaarlijke klauwen van de Kabuki Tweeling , pas op voorhet dynamiet dat wordt gegooid door Man-Bat en kom als sterkste uit de strijd
- Vier de overwinning met het Batman Merch-wapen terwijl je door Gotham City rijdten schakel over naar de parkeermodus om je in de kleinste plekjes te wurmen
- Inclusief vijf minifiguren: Batman , Robin , Man-Bat en de Kabuki Tweeling
- 581-delig
- Vanaf 8-14 jaar
KelCha.nl zegt:KelCha zegt:Spring in de Batmobile met Batman™ en Robin™! Zet de wielen in racemodus en scheur ervandoor. Schakel dan om naar monstertruckmodus en ram door elk obstakel heen. Wanneer de superschurken in zicht zijn, vuur je de noppenschieters af. Rem met piepende banden, klap het dak van de dubbele cockpit eraf en strijd verder op de grond. Ontwijk de gevaarlijke klauwen van de Kabuki Tweeling™, pas op voor het dynamiet dat wordt gegooid door Man-Bat™ en kom als sterkste uit de strijd. Vier de overwinning met het Batman Merch-wapen terwijl je door Gotham City rijdt en schakel over naar de parkeermodus om je in de kleinste plekjes te wurmen!
Leeftijd: 8-14
Aantal onderdelen: 581
Koopjesmarkthal.nl zegt:Koopjesmarkthal zegt:- Spring in de Batmobile met Batman en Robin
- Zet de wielen in racemodus en scheur ervandoor
- Schakel dan om naar monstertruckmodus en ram door elk obstakelheen
- Wanneer de superschurken in zicht zijn, vuur je de noppenschieters af
- Remmet piepende banden, klap het dak van de dubbele cockpit eraf en strijd verder op de grond
- Ontwijk de gevaarlijke klauwen van de Kabuki Tweeling , pas op voorhet dynamiet dat wordt gegooid door Man-Bat en kom als sterkste uit de strijd
- Vier de overwinning met het Batman Merch-wapen terwijl je door Gotham City rijdten schakel over naar de parkeermodus om je in de kleinste plekjes te wurmen
- Inclusief vijf minifiguren: Batman , Robin , Man-Bat en de Kabuki Tweeling
- 581-delig
- Vanaf 8-14 jaar
Algemene productdetails
MerkLego
LevensfaseKinderspeelgoed
MateriaalPlastic
Type bouwstenen70905 - De Batmobile
Lego-seriesLego Movie, Lego The Batman Movie

Alle aanbieders

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Bouwstenen

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.